Zoeken

Gamba’s op zijn mediterraans

Gamba’s op zijn mediterraans
Ingrediënten

 1 kg gamba’s
 zout
 peper
 1 glas olijfolie
 2 middelmatige rode uien, in ringen
 1 kg tomaten, gepeld
 500 g rode zoete paprika, in dobbelsteentjes
 zoete paprikapoeder
 1 soeplepel harissa (of sambal)
 2 glazen water
 Sap van 2 citroenen

De gamba’s rauw pellen, met zout en peper inwrijven en door de bloem halen. Daarna in een tajine ongeveer 5 minuten bakken in hete olie.

De overige ingrediënten erbij voegen en ongeveer een kwartier met het deksel op de tajine gaar laten worden.

Warm opdienen.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 45 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team