Zoeken

Frankrijk: Marokkaan vermoordt vrouw, kind en schoonouders

13 juli 2018 - 13:45 - Wereld

©

Drama in Frankrijk waar een Marokkaanse man zelfmoord heeft gepleegd na zijn vrouw, schoonouders en 2-jarig zoontje te hebben vermoord.

De moorden werden op dinsdag gepleegd. Volgens Franse media werden de lichamen van vier volwassen en een kind in een uitgebrand appartement in Pau gevonden.

De vader wordt ervan verdacht eerst zijn vrouw te hebben vermoord. Zij werd vastgebonden en met het hoofd in het bad gevonden. Haar vader en diens vriendin werden met een hamer doodgeslagen waarna de man het appartement in brand stak en zijn polsen doorsneed. Zijn zoontje zou zijn gestikt.

Volgens de autoriteiten had de vrouw dezelfde dag een afspraak met haar advocaat om een echtscheidingsprocedure te starten. Enkele dagen voordat ze werd vermoord had ze aangifte gedaan van geweld tegen haar man. De agenten raadden haar toen aan om bij een vriendin in te trekken. Op de dag van de moord was ze spullen in haar appartement gaan halen. Ze voelde zich veilig omdat haar vader en diens vriendin erbij waren.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team