Zoeken

Marokko bij 10 mooiste plekken om te bezoeken in 2015

29 november 2014 - 22:52 - Marokko

©

Forbes heeft Marokko verkozen bij de tien mooiste te bezoeken plekken in 2015. En ditmaal heeft het tijdschrift het niet over Marrakech of Agadir...

Aanrader is een bezoek aan de Todrakloof op een vijftiental kilometers van het centrum van Tinghir in het zuiden van Marokko. Men kan er rotsen beklimmen en genieten van een prachtige uitzicht op één van de mooiste en grootste palmentuinen in Marokko.

Het tijdschrift adviseert ook een trektocht in het Atlasgebergte met rustpauzes bij de indrukwekkende watervallen of berberdorpjes. En waarom niet overnachten bij de lokale bevolking? Voor wie een groter budget heeft voorzien, is de Kasbah Tamadot, eigendom van de Britse miljardair Richard Bronson, een echte aanrader.

Nog verder naar het zuiden kan men in Erg Chebbi, deur van de Marokkaanse Sahara, zandduinen beklimmen en van de zonsondergang genieten tijdens een ritje op een kameel. Bezoekers mogen niet vergeten een echte Berberse muntthee te proeven.

De negen andere aanraders van Forbes zijn IJsland, Vietnam, American Prairie Reserve, Tasmanië, Colombia, Japan, Patagonië, Nepal en Sri Lanka.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team