Zoeken

Fez geschokt door ontvoering en moord twintiger (video)

20 februari 2019 - 19:00 - Gemeenschap

┬ę

In Fez is geschokt gereageerd op de ontvoering en moord op een jongeman. Het slachtoffer was vorig week ontvoerd. De daders eisten losgeld van zijn familie voor zijn vrijlating.

Abdelhakim (22) kwam uit een rijke familie in de stad volgens Al Massae. Hij had een afspraak over een verkoop via internet. Zijn vader vertrouwde de zaak niet en vroeg hem om niet te gaan, maar de jonge man luisterde niet. Hij keerde nooit terug.

De vader van de twintiger kreeg zaterdag een telefonische oproep van een onbekende die hem 200.000 dirham vroeg voor de vrijlating van zijn zoon. De vader beloofde het geld maandag te brengen. Hij weigerde de politie te waarschuwen en startte zijn eigen onderzoek. Hij ontdekte het pand waar zijn zoon werd vastgehouden. Toen hij bij de eigenaar aanklopte om de naam van zijn huurders te krijgen vernam hij van een bewaker dat die waren vetrokken en zelfs hun (gestolen) auto hadden achtergelaten.

De vader en de bewaker besloten in het appartement te kijken. Daar vond de man zijn overleden zoon. De twintiger was door zijn ontvoerders gewurgd. De daders, een vrouw en twee mannen, werden kort daarop door de politie in Ksar Sghir gearresteerd. Volgens de DGSN gaat het om een afrekening in het drugsmilieu.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team