Zoeken

El Gouna Festival in Egypte biedt excuses aan RedOne

23 oktober 2021 - 19:00 - Cultuur

©

De organisatoren van het El Gouna Filmfestival in Egypte hebben hun excuses aangeboden voor de gebrekkige presentatie van muziekproducent RedOne en zangeres Nouamane Belaiachi.

In een toelichting heeft de directie van het filmfestival van El Gouna in Egypte verklaard dat op dinsdag 14 oktober, tijdens de muzikale show voor de openingsceremonie, de twee Marokkaanse artiesten, RedOne en Nouamane Belaiachi, niet naar behoren zijn voorgesteld, in tegenstelling tot de Egyptische zanger Mohammed Ramadan.

Lees ook: Dounia Batma gaat met RedOne samenwerken

De afwezigheid van de presentatie van RedOne tijdens de openingsceremonie van het El Gouna Festival heeft de woede gewekt van het Marokkaanse publiek, dat de organisatoren ervan beschuldigt hun gasten niet naar waarde te schatten. Ook andere artiesten, waaronder Latifa Raafat, reageerden op sociale netwerken en wezen op de uitzonderlijke carrière van de muziekproducent RedOne en betreurden de "minachting" waarvan hij het slachtoffer was geworden.

Lees ook: RedOne: "Michael Jackson moest naar Marokko komen en mijn familie ontmoeten"

"De directie van het Internationaal Filmfestival van El Gouna verontschuldigt zich officieel bij het broederlijke Marokkaanse volk voor het niet presenteren van de internationale ster van Marokkaanse afkomst RedOne en de Marokkaanse componist Nouaman Belaiachi tijdens de openingsceremonie. Wij willen duidelijk maken dat wat is gebeurd een onopzettelijke fout was en wij betreuren het ten zeerste dat dit is gebeurd. Wij hopen dat dit niet meer zal gebeuren," staat in een verklaring van de directie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team