Zoeken

Einde carrière Marouane Chamakh in zicht

11 februari 2018 - 10:40 - Sport

©

Marouane Chamakh zit binnenkort waarschijnlijk zonder club. De voormalige Marokkaanse international wist de coach van Bolton Wanderers niet te overtuigen.

Chamakh, die al sinds eind 2016 contractvrij is, heeft geen overtuigende prestaties geleverd tijdens zijn testperiode. De leiders van de club hebben als gevolg besloten om hem niet te contracteren.

"We hebben in de afgelopen weken enkele spelers getest, zoals Marouane Chamakh en Jean-Philippe Mendy, die beiden de kans kregen om hun talent te tonen. We hebben helaas het besluit genomen om niet verder te gaan met hen.", verklaarde Ken Anderson, voorzitter van Bolton Wanderers (Engelse tweede divisie).

"We denken dat ze veel meer tijd nodig hebben om in een eerste divisie team te spelen, dit terwijl wij spelers nodig hebben die al klaar zijn en die onmiddellijk in de race kunnen springen.", betreurde Anderson nog.

Chamakh (34), voormalige speler van Bordeaux en Arsenal, heeft een zestigtal wedstrijden met de Atlas Leeuwen gespeeld en 18 doelpunten gemaakt. Zijn beste prestatie dateert van zijn tijd bij Bordeaux (2003-2010).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team