Zoeken

Dronken Marokkaanse vrouw zorgt voor chaos op vlucht Ryanair

25 februari 2024 - 17:30 - Wereld

©

Een vrouw van middelbare leeftijd heeft vrijdag 23 februari voor opschudding gezorgd op een Ryanair-vlucht van Madrid naar Rabat. De vrouw, die onder invloed van alcohol was, eiste tijdens de turbulente vlucht toegang tot de cockpit en verstoorde de rust van de andere passagiers.

De problemen begonnen zo’n 30 minuten na het opstijgen. De vrouw van Marokkaanse afkomst wilde naar eigen zeggen bij de piloot zitten om haar problemen te bespreken. Het cabinepersoneel weigerde haar toegang tot de cockpit, wat tot een discussie leidde. Ondanks de turbulentie en de veiligheidsvoorschriften bleef de vrouw aandringen.

Lees ook: Ryanair-vlucht naar Marrakech keert terug door chaos aan boord

De weigering van de crew leidde tot woede bij de vrouw. Ze begon luid te praten in het Frans en Engels, zwaaide met haar wijnfles en stortte uiteindelijk in tranen uit. De commotie zorgde voor onrust bij de andere passagiers. De gezagvoerder overwoog zelfs een tussenlanding te maken in Tanger om de vrouw te droppen.

Lees ook: Vrouw bevalt van meisje op vlucht Royal Air Maroc

Uiteindelijk lukte het de crew om de vrouw te kalmeren. De vlucht kon zonder verdere problemen worden voortgezet en landde in Rabat-Salé. De dronken passagier werd bij aankomst door de gendarmerie van boord gehaald.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team