Zoeken

Dounia Batma woedend (video)

26 december 2019 - 13:10 - Cultuur

©

Dounia Batma is woedend op recente berichten die door Marokkaanse media werden gepubliceerd over haar vermeende betrokkenheid bij het schandaal "Hamza Monbb" in Marokko.

De Marokkaanse zangeres ontkent de hele zaak in een video en stelt dat ze ook niet door de politie werd geroepen, zoals enkele dagen geleden in de media werd geschreven.

In een interview aan Al Arabiya vertelde Dounia Batma dat haar imago was geschonden na de publicatie van lasterlijke berichten op virtuele accounts en Marokkaanse informatiewebsites. Ze vertrouwt op de Marokkaanse justitie en op Koning Mohammed VI om haar eer herstellen.

Dounia Batma vertelde ook dat ze drie gerechtelijke procedures had gestart tegen nieuwswebsites wegens laster en valse beschuldigingen.

"Ik ben een Marokkaanse kunstenaar die haar land buiten het vaderland vertegenwoordigt. Ik werd tweemaal onderscheiden door de monarch. Ik zou nooit zo’n fout maken. Ik denk altijd aan mijn Koning, mijn vaderland en mijn familie alvorens ik iets doe.", concludeerde de jonge zangeres.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team