Zoeken

Dakhla bij mooiste baaien ter wereld

29 juli 2019 - 13:00 - Marokko

©

Dakhla heeft een internationale onderscheiding gekregen. De zuid-Marokkaanse stad heeft één van de mooiste baaien ter wereld.

De baai van Dakhla is al enkele jaren een beschermd gebied en werd nu opgenomen in de zeer selecte lijst van de club van "Mooiste baaien ter wereld".

Les Eco bericht dat de voorzitter van de wereldbekende club de opname van de "Golf van Dakhla" schriftelijk aan de voorzitter van de regio Dakhla-Oued Eddahab heeft aangekondigd.

Het doel van deze opname is de inspanningen te consolideren om de Golf van Dakhla en de regio in het algemeen bekend te maken. Ook de unieke natuurlijke en ecologische rijkdom van de regio zullen op internationaal niveau worden gepromoot.

Andere voordelen zijn het recht om te stemmen en deel te nemen aan de activiteiten van de club, het gebruik van de slogan, de organisatie van het congres van 2020 en de deelname van Dakhla aan het komend congres van de club, dat van 16 tot 20 oktober in de baai van Toyama in Japan gepland staat.

De club van "Mooiste baaien ter wereld" werd in 1997 in Berlijn opgericht en is een internationale vereniging met 27 lidstaten en 40 baaien, waaronder die van Agadir en Al Hoceima.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team