Zoeken

Cher verkoopt Marokkaans geïnspireerde villa in Malibu

24 maart 2023 - 16:00 - Cultuur

©

Cher heeft haar landgoed met Marokkaanse betegeling in Malibu opnieuw te koop gezet. De Amerikaanse zangeres heeft de verkoopprijs verlaagd.

Cher wil haar villa verkopen voor 75 miljoen dollar in plaats van de oorspronkelijke prijs van 85 miljoen dollar, die in oktober vorig jaar werd aangekondigd. Dat meldt Mansion Global.

De popicoon kocht het pand in 1989 voor 2,95 miljoen dollar en verbouwde het in 1999 in een Italiaans geïnspireerde villa. Het is gedecoreerd met kalksteen en marmer, ingevoerd uit Italië en Frankrijk, met op maat gemaakte bronzen deuren en tegels uit Spanje en Marokko, aldus de beschrijving van Drew Fenton en Robert Kass van makelaarskantoor Hilton & Hylan.

Het pand, dat bijna 7000 vierkante meter beslaat, ligt aan de kust en biedt uitzicht op de Stille Oceaan. Naast een binnenplaats en een fontein, telt het landgoed een veertigtal palmbomen. De villa heeft zeven slaapkamers en negen badkamers, een temperatuurgecontroleerde pruikruimte voor maximaal 100 pruiken, een eigen sportschool en een thuisbioscoop. Het is ook uitgerust met een professionele keuken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team