Zoeken

Beroemde kapper uit Dubai beleeft zijn droom dankzij Ziyech

14 december 2022 - 11:00 - Sport

©

Hakim Ziyech heeft een beroemde kapper uit Dubai, die ervan droomde op een WK te mogen stylen, de kans gegeven om naar Qatar te reizen. Daar knipt hij nu het haar van de Marokkaanse international en zijn teamgenoten.

"Ik wilde altijd al in verband gebracht worden met een WK. De laatste keer dat ik het probeerde was in Rusland, maar was met toen niet gelukt. Toen ik te horen kreeg dat het WK in Qatar zou worden gehouden, wist ik dat dit mijn kans was", vertelt de beroemde kapper Rabi Sfaxi aan MenaFn.

Lees ook: Marokkaanse voetbalsucces eensgezind gevierd in Arabische wereld

De kapper nam contact op met verschillende spelers, waaronder Hakim Ziyech. Die had hij een paar jaar eerder tijdens een vakantie in Dubai ontmoet. "Ik zond hem een bericht en vroeg hem of ik zijn team kon stylen en hij ging akkoord," vertelt Rabi Sfaxi.

Lees ook: Mexicaans trio arbitreert halve finale Marokko-Frankrijk

Rabi Sfaxi is al zes keer naar Qatar gereisd om het Marokkaanse team te stylen. "Ik knipte het haar van het hele team, inclusief de coaches. Ze zijn cool en vriendelijk, altijd bereid om foto’s of video’s te maken." Ook vandaag, op enkele uren van de halve finale van het WK tussen Marokko en Frankrijk, is de kapper uit Dubai in Doha.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team