Zoeken

Bekende Vlamingen wagen zich in Marokko aan ’Special Forces: wie durft wint’

20 april 2023 - 13:00 - Cultuur

©

Voor de opnames van het gloednieuwe VTM-programma ’Special Forces: wie durft wint’, trekken de makers naar Marokko, waar de deelnemers onderworpen zullen worden aan een loodzware militaire opleiding.

Voor het programma ’Special Forces: wie durft wint’, zocht VTM elf bekende gezichten die zich bereid toonden om door vier ex-Special Forces operators uitgedaagd te worden om hun grenzen te verleggen. Francesco Planckaert, Steven Laureys, Nick Bril, Hannelore Simoens, Dirk Van Tichelt, Davy Parmentier, Laura Tesoro, Francisco Schuster, Georges-Louis Bouchez en Ann en Koen Wauters zijn de rekruten die zich aan de zware training wagen, schrijft de Krant van West-Vlaanderen.

Lees ook: Asraf Beno neemt deel aan Survivors 2023

In de uitgestrekte woestijn ten zuiden van het Marokkaanse Atlasgebergte worden de deelnemers geconfronteerd met meedogenloze fysieke en psychologische tests en verliezen ze hun privacy en status. Naast fysieke fitheid zijn vooral veerkracht en karakter van belang voor de uitdaging. Special Forces gaat ook om attitude, mindset en doorzettingsvermogen.

Lees ook: Danira Boukhriss presenteert ’De repair shop’

De 21-jarige acteur, zanger en danser, Francisco Schuster, vertelde in Het Nieuwsblad dat de opnames zeer zwaar waren. Hij werd in Marokko samen met de tien andere bekende Vlamingen klaargestoomd voor de Special Forces. "De zon scheen enorm. Overal was er mul zand. Dan gaat alles moeilijker. Ik dans vlot op een podium, ginds kwam ik onvermijdelijk mezelf tegen", aldus Schuster.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team