Zoeken

Badr Hari opnieuw beschuldigd van mishandeling

9 juli 2012 - 19:00 - Sport

©

De Marokkaans-Nederlandse K1-boxer Badr Hari, zou opnieuw betrokken zijn bij een geweldzaak tijdens een dance-evenement in Amsterdam. Volgens Crimesite zou de sporter een 38-jarige man hebben mishandeld in de nacht van zaterdag op zondag.

"Plotseling kwam er een hoop lawaai uit de box waar Badr aanwezig was, glasgerinkel etcetera, de deur gaat open, en er wordt een vent uitgegooid. Zijn hele kop in elkaar zijn neus, zijn ogen, er was veel bloed maar het bizarste is dat zijn voet gewoon los hing, het bot stak eruit en zijn voet hing half los naar achter.", aldus een getuige aan Crimesite.

Volgens dezelfde getuige stond Badr Hari "schaapachtig te kijken, met een hopeloze blik van ’wat heb ik nu weer gedaan’. (...) Met zijn klauw onder het bloed met een theedoek erom gewikkeld."

Badr Hari, waarvan werd bevestigd dat hij en zijn vriendin Estelle Gullit aanwezig waren, ontkende betrokken te zijn bij de vechtpartij. Volgens zijn advocaat was de Marokkaan wel aanwezig, maar heeft hij niets te maken met de mishandeling. "Badr was al weg uit de VIP-box voordat de politie aanwezig was. Daarna is hij ook niet gebeld door de politie".

Badr Hari was in 2010 reeds beschuldigd geweest van geweld op een portier van een discotheek in Amsterdam. De bokser was gevlucht naar Marokko alvorens terug te keren naar Nederland en zich bij de politie aan te geven. De portier had uiteindelijk zijn klacht ingetrokken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team