Zoeken

Ali B huilt om liedje in Marokko gestrande Anouk

25 april 2020 - 16:40 - Cultuur

©

Anouk zit vast in Marokko. De Nederlandse zangeres vloog begin maart naar Marokko om uit te rusten maar kan het land niet meer verlaten vanwege de coronamaatregelen. Ali B helpt haar in deze moeilijke situatie.

De rockzangeres schreef een liedje vanuit haar hotelkamer in Marrakech om de Marokkaans Nederlandse rapper te bedanken. Ze bewerkte het liedje "Waar ben je nou" van de rapper, een nummer waar ze zelf een hekel aan heeft.

Anouk deelde het liedje en een lief bericht voor Ali B op Instagram:

"Ik wil je bedanken voor alles wat je hier voor me hebt gedaan en alles wat je voor me doet. Steeds als ik iets nodig heb, qua medicijnen, dan laat je je familie of vrienden dat brengen. Het is gewoon superlief.

(...)

Wij dissen elkaar altijd qua muziek. Jij vindt mij lijken op het meisje uit de film The Exorcist, een ontiegelijk grappige vergelijking. Omdat ik er zo uitzie als ik optreed en in mijn eigen bubble ben. En ik dis jou omdat ik je muzikaal niet zo sterk vind en omdat je altijd staat of zit te huilen in een tv-show met nummers waarvan ik denk: moet dat nou?

(...)

Overigens vind ik dat er niets mis is met mannen die huilen hoor, helemaal niet, maar natuurlijk niet élke keer. Ik weet dat je een super emo-mannetje bent, daar kun jij ook niets aan doen.

(...)

Ik heb vannacht natuurlijk wel gewerkt aan de tekst en de structuur en de melodie van het nummer, zodat ik het überhaupt de strot uit krijg. Ik hoop dat je het mooi vindt."

Ali B heeft emotioneel op het berichtje en nummer gereageerd: "Ik ben gewoon weer aan het janken, ik zweer het. Super grappig en super mooi gedaan. Love you"

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team