Zoeken

"Wish U Well": French Montana zoekt naar succes "Unforgettable"

27 augustus 2023 - 22:00 - Cultuur

©

Na "Unforgettable", de succesvolle single uit 2017, hebben de Amerikaanse rapper van Marokkaanse afkomst French Montana en Swae Lee opnieuw samengewerkt voor een duet.

Na de release van "Good Summer" op 11 augustus, heeft French Montana een nieuwe single uitgebracht genaamd "Wish U Well", samen met de Amerikaanse rapper Swae Lee. De videoclip van het nummer werd opgenomen in de kustgemeenschap Makoko in Lagos, Nigeria, en is sinds zaterdag beschikbaar op downloadplatforms, meldt Bella Naïja. De hoop is dat deze nieuwe samenwerking het succes van "Unforgettable", dat afgelopen zomer door de Recording Industry Association of America (RIAA) diamant werd gecertificeerd, zal evenaren.

Lees ook: Wat is het fortuin van French Montana?

Het is een drukke zomer geweest voor French Montana. Op 16 juni ging de documentaire "For Khadija" in première, die het leven van de in Casablanca geboren artiest belicht en tevens een eerbetoon is aan zijn moeder die alles opofferde om haar drie jonge zonen in de Bronx op te voeden. Eerder deze maand tekende de rapper een contract bij Gamma, een multimedia platform dat artiesten creatieve en commerciële diensten aanbiedt in alle artistieke en commerciële formats, na een voorstel van 20 miljoen dollar te hebben afgewezen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team