Zoeken

Wereld-Marokkaan komt op tragische wijze om het leven in Spanje

21 juli 2023 - 19:00 - Wereld

©

Een Marokkaanse fietser is op tragische wijze omgekomen bij een verkeersongeval afgelopen woensdag in Alcúdia (Mallorca). Hij werd aangereden door een bus zonder passagiers, terwijl hij slingerbewegingen maakte op een onverlichte weg.

Volgens getuigen en de eerste bevindingen van het onderzoek, slingerde de fietser over de tegenovergestelde rijstrook zonder verlichting toen hij werd aangereden door een lege bus. Het slachtoffer, van Marokkaanse afkomst, werkte als parkeerwachter in de haven van Alcúdia, volgens Ultima Hora.

Lees ook: Marokkaanse tiener doodgereden tijdens WK-feest in Frankrijk

De in Alcúdia woonachtige Marokkaan had zijn werkdag beëindigd en was met zijn fiets op weg naar huis toen hij, om een nog onbekende reden, onvoorzichtig van de ene naar de andere kant van de weg begon te rijden. Volgens sommige getuigen had hij moeite om rechtop te blijven op de fiets.

Lees ook: Moskeeganger net na gebed aangereden in Aalst

Agenten van de Guardia Civil, de lokale politie van Alcúdia en gezondheidspersoneel van de SAMU haastten zich naar de plaats van het ongeluk in een poging om de man te redden. Het slachtoffer bezweek echter aan zijn verwondingen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team