Zoeken

Weelderige villa voor Dominique Strauss-Kahn in Casablanca

3 februari 2015 - 23:15 - Marokko

©

Dominique Strauss-Kahn staat weer in de belangstelling. De Carlton-zaak is maandag in Frankrijk begonnen. Strauss-Kahn wordt ervan verdacht een prostitutienetwerk te hebben gerund. Maar wie wist dat de voormalige politicus zich definitief in Marokko heeft gevestigd en een prachtige villa in Casablanca heeft laten bouwen?

De bouwwerken werden in september vorig jaar afgerond. In zijn nieuwe Marokkaanse villa heeft Strauss-Kahn onder meer een gigantisch zwembad laten bouwen volgens La Province. De voormalig IMF-baas is tevens eigenaar van het financieel adviesbureau Parnasse International dat uiteraard ook in Casablanca is gevestigd.

Zijn vriendin, de Frans-Marokkaanse Myriam L’Aouffir heeft ook een bedrijf in Marokko opgericht. Daenerys’Com is gespecialiseerd in communicatie. Een begrijpelijke keuze, de jonge vrouw was eerder communicatieverantwoordelijke bij televisiezender France 2.

Dominique Strauss-Kahn bezat met zijn ex-vrouw Anne Sinclair ook al een luxueuze Riad in Marrakech waar het koppel veel tijd doorbracht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team