Zoeken

Toekomst Walid Regragui onzeker na uitschakeling op Afrika Cup

2 februari 2024 - 09:00 - Sport

©

Na de onverwachte uitschakeling van het Marokkaans elftal in de achtste finale van de Afrika Cup in Ivoorkust afgelopen dinsdag, is de toekomst van bondscoach Walid Regragui onzeker. Zijn lot zal beslecht worden tijdens een cruciale ontmoeting.

Volgende week staat er een belangrijke vergadering op de agenda tussen Walid Regragui en Fouzi Lekjaa, de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF), als gevolg van de uitschakeling van de Atlas Leeuwen in het Afrikaanse toernooi.

Lees ook: Afrika Cups en Marokko: een ramp?

Er wordt verwacht dat de voorzitter van de FRMF de coach zal aanhouden en hem doelstellingen zal stellen voor de volgende Afrika Cup, die in Marokko zal plaatsvinden, en voor het Wereldkampioenschap 2026.

Lees ook: Walid Regragui op vertrekken?

Walid Regragui nam de volledige verantwoordelijkheid voor de tactische keuzes na de uitschakeling. "Ik neem vandaag de verantwoordelijkheid voor de beslissingen. Ik had gezegd dat Marokko minstens de halve finales moest bereiken... Ik verberg me nooit, en we zullen onze verantwoordelijkheden nemen, in ieder geval die van mij. Vandaag heb ik gefaald; dus ik moet dat accepteren", verklaarde hij na de uitschakeling van Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team