Zoeken

"Punch", de nieuwe fitnesscentra van Badr Hari in Marokko

11 november 2022 - 17:00 - Sport

©

Badr Hari, die onlangs zijn handschoenen heeft opgehangen, wil een ambitieus project in Marokko starten. De Marokkaanse kickbokskampioen kondigde woensdag de lancering aan van een keten van fitnesscentra met de naam "Punch".

"Omdat ik volledig overtuigd ben van de visie van onze Koning over het potentieel en de toekomst van ons land, ga ik begin 2023 een keten van fitnesscentra oprichten", kondigde de Marokkaanse kickbokser aan. "Want sport heeft me alles gegeven in mijn leven en het is tijd om iets terug te doen voor de sportieve gemeenschap in ons mooie land Marokko". Hij vertelde ook dat de sportscholen "Punch" zullen heten. Hij wil "in de komende drie jaar een netwerk van enkele tientallen sportscholen in heel Marokko opbouwen".

Lees ook: Glory geeft Badr Hari tijd voor beslissing over toekomst

"Ons plan is om sportscholen te bouwen die voldoen aan de hoogste internationale normen, maar die qua abonnementsprijzen betaalbaar zijn voor de meeste mensen. De ambitie is dat dit project een sterke sociale impact in heel Marokko heeft," aldus Badr Hari. Hij verzekerde dat hij "Marokkaanse jongeren, maar ook senioren, wil aanmoedigen om met regelmaat te sporten in een echte sportgemeenschap die kwaliteitsuitrusting, veiligheid en een gezonde omgeving garandeert".

Lees ook: Badr Hari twijfelt over stoppen met kickboksen

"De mensen verdienen echte topkwaliteit," voegde hij eraan toe, en hij beloofde "fitness en conditie naar een hoger niveau te tillen met ons spectaculaire nieuwe concept".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team