Zoeken

Ophef in Marokko: vrouw geeft puppy’s borstvoeding (video)

23 januari 2024 - 17:00 - Marokko

©

In het dorp Tafraant in Ghafsai bij Taounate is opschudding ontstaan na de verspreiding van een video waarin een vrouw jonge hondjes borstvoeding geeft voor haar huis. De beelden werden massaal gedeeld op sociale media en leidden tot veel verontwaardiging.

Naar aanleiding van de verspreiding van de video heeft de Koninklijke Gendarmerie een bezoek gebracht aan het dorp. De vrouw is ondervraagd over de omstandigheden van de opname en publicatie van de video. Het doel van dit onderzoek was enkel om de situatie te verhelderen en een rapport op te stellen.

Lees ook: Hondenhuwelijk zorgt voor controverse in Tanger

Volgens Anfa News is het waarschijnlijk dat de vrouw die de puppy’s borstvoeding gaf psychologische problemen heeft en geen rekening hield met de sociale gevolgen van haar actie. Dit gedrag houdt mogelijk verband met de onvruchtbaarheid van de vrouw, die na tien jaar huwelijk nog steeds geen kinderen heeft. Zij probeert dit gemis te compenseren door voor honden te zorgen en ze op te voeden.

Lees ook: Marokkanen zullen maar één hond in huis mogen hebben

Nadat de video, die de vrouw zelf op sociale media had gedeeld, viraal ging, en alle kritiek die daarop volgde, besloot ze een nieuwe video te publiceren waarin ze haar gedrag probeerde te rechtvaardigen door te stellen dat ze "hielp" en "niet van plan was de puppy’s te zogen". Ze gaf aan niet te begrijpen waarom mensen verontwaardigd waren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team