Zoeken

Marokko: nieuw luxe hotel in Dakhla

2 februari 2024 - 19:00 - Marokko

©

Senator & Resorts, Spaanse hotelketen die gespecialiseerd is in luxe toerisme, heeft de opening van een nieuw hotel in Dakhla aangekondigd. Het "Senator Babilonia" hotel zal zijn deuren openen in mei 2024.

Het management van Senator & Resorts beschouwt het project "Senator Babilonia" als een belangrijk onderdeel van zijn internationale groeiplannen, met name in Marokko. Dit hotel is slechts het begin van de expansieplannen voor 2024. Bij de lancering zal het hotel 50 kamers beschikbaar hebben voor gasten.

Lees ook: Accor opent nieuwe hotels in Marokko

Dakhla wordt omschreven als een paradijs voor surfers, windsurfers en kitesurfers, zowel voor professionals als beginners. De stad groeit snel als toeristische bestemming, met een breed scala aan activiteiten en landschappen die bezoekers kunnen ontdekken.

Lees ook: Hotelsector: Spaanse stormloop naar Marokko

Senator Hotels & Resorts positioneert zich als een leidende speler in de hotelindustrie, met een focus op 4- en 5-sterrenhotels in de belangrijkste toeristische bestemmingen van Spanje. Het bedrijf breidt nu ook uit naar de Caribische regio. Met 33 hotels onder drie verschillende merken en ruim 7300 kamers, zet de keten zijn groei voort.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team