Zoeken

Bulgari kiest Chefchaouen voor Ramadancampagne (video)

15 maart 2024 - 16:00 - Cultuur

©

De nieuwe Ramadancampagne van het Italiaanse luxemerk Bulgari is gefilmd in het iconische Chefchaouen.

In de kleine steegjes met hun kenmerkende blauwe tinten creëert Bulgari een dromerige sfeer voor haar Ramadancampagne. We zien een vrouw gehuld in blauw, met sieraden uit de "The colour of dreams"-collectie, een traditionele Marokkaanse riad verlaten. Ze daalt de trappen af en dwaalt door de blauwe steegjes.

Lees ook: Ikea komt met speciale collectie voor Ramadan 2023

De jonge vrouw is de Emirati-onderneemster en influencer Mthayel El Ali, het gezicht van de "Ramadan with Bulgari"-campagne in de Verenigde Arabische Emiraten. In de verlaten medina paradeert een majestueuze pauw, terwijl twee vrouwelijke silhouetten, gekleed in traditionele Noord-Marokkaanse kledij, door het beeld schuiven.

Een droomwereld voor een dromerige collectie die twee kleuren centraal stelt: het beroemde blauw van Chefchaouen gecombineerd met vleugjes oranje, de iconische kleur van Bulgari.

De Ramadancampagne van Bulgari speelt zich af in drie fasen en neemt de kijker mee op reis met vier persoonlijkheden: influencer Mthayel Al Ali, Qatari designer Abdulrahman Al Muftah, de Saoedische acteur en winnaar van de Red Sea Film Foundation Award Sumaya Rida en de Koeweitse muziekproducer DJ Hassan Ali.

Lees ook: Mango brengt opnieuw Ramadan-collectie uit (foto’s)

Na de eerste stop in Chefchaouen, waar blauw de droom symboliseert, wordt er een wit architectonisch dorp in scène gezet om de kleur van vrede te belichamen, en tot slot een souk met oranjetinten, de kleur van vreugde.

https://www.instagram.com/reel/C4U4XerBniP/

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team