Zoeken

Beste luchtvaartmaatschappij in Afrika is Marokkaans

21 december 2023 - 17:00 - Marokko

©

Royal Air Maroc is uitgeroepen tot de beste luchtvaartmaatschappij in Afrika tijdens de 20e editie van de "GT Tested Reader Survey" van het magazine Global Traveler in Los Angeles.

Deze erkenning voegt zich bij de titel van "Best Regional Airline in Africa" die De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij voor het negende achtereenvolgende jaar heeft ontvangen bij de Skytrax Airline Awards, vanwege zijn rol als regionale leider in de luchtvaart.

Lees ook: Royal Air Maroc versterkt aanwezigheid in VS

Hamid Addou, de president-directeur van Royal Air Maroc, benadrukte de veerkracht en vastberadenheid van de maatschappij tegenover wereldwijde uitdagingen. Deze prijzen weerspiegelen de inzet van het team van Royal Air Maroc en de waardering die ze van klanten wereldwijd ontvangen, zei hij. Voor Addou worden deze onderscheidingen gezien als een extra motivatie om te blijven streven naar uitmuntendheid en innovatie in hun diensten.

Lees ook: Ambitieus plan voor Royal Air Maroc

Daarnaast heeft ook de Oneworld-alliantie, waarvan Royal Air Maroc sinds 2020 lid is, dit jaar verschillende prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder die voor Beste Luchtvaartalliantie voor de 14e keer op rij bij de GT Tested Reader Survey Awards. De onderscheidingen ontvangen door Oneworld, inclusief de titel van Favorite Airline Alliance door de lezers van Trazee Travel, bevestigen zijn status als vooraanstaande alliantie en versterken de positie van Royal Air Maroc op het internationale luchtvaarttoneel.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team