Zoeken

Baby gestolen in Marokkaanse ziekenhuis

16 november 2014 - 20:55 - Marokko

©

In het regionaal ziekenhuis Mohammed V in Tanger heeft een kuisvrouw eerder deze week een baby gestolen van een alleenstaande moeder.

De biologische moeder van het kind had haar over haar situatie verteld. Volgens Al Akhbar probeerde de kuisvrouw daar voordeel uit te trekken en stelde voor het kind aan een rijke familie te verkopen.

De moeder stemde er eerst mee in, waarna de kuisvrouw er voor zorgde dat het kind de naam van zijn adoptiefamilie kreeg op zijn geboortebewijs. De kuisvrouw leverde het kind zoals gepland aan de rijke adoptiefamilie en kreeg een grote som geld in ruil.

Kort daarop kreeg de biologische moeder echter spijt van haar beslissing en vroeg aan de kuisvrouw om het kind terug te brengen, wat ze weigerde.

De grootmoeder van de baby liet het er niet bij liggen en diende een klacht in voor babydiefstal. De politie arresteerde de kuisvrouw, de adoptiefamilie en twee ziekenhuismedewerkers. De twee ziekenhuismedewerkers werden intussen vrijgesproken. De rest van de bende verscheen eind deze week voor de rechter in Tanger.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team