Zoeken

Amine Adli biedt excuses aan Marokkanen

13 februari 2024 - 13:00 - Sport

©

Amine Adli heeft zijn excuses aangeboden aan de Marokkaanse fans na de vroege uitschakeling van de Atlas Leeuwen op de Afrika Cup in Ivoorkust. De aanvaller van Bayer Leverkusen baalt van de teleurstelling, maar hoopt op betere prestaties in de toekomst.

"Het spijt me. Ik ben teleurgesteld," zei Adli na de 3-0 overwinning van zijn club op Bayern München. "De hele Marokkaanse bevolking was teleurgesteld. Ik had er alles aan willen doen om een goed toernooi te spelen en een titel te winnen met mijn land. Inchallah, we krijgen nog andere kansen. Ik hoop dat de Marokkanen ons blijven steunen, zoals ze dat na de nederlaag ook hebben gedaan. Ik ben ze erg dankbaar voor hun onvoorwaardelijke steun."

Lees ook: Moeder Amine Adli overleden, Marokko betuigt medeleven

Adli is blij dat Walid Regragui aanblijft als bondscoach van Marokko. "Ik ben daar erg tevreden mee. De hele selectie staat achter de coach. Voor ons is hij als een grote broer, iemand die enorm belangrijk is en een geweldige coach. We staan allemaal achter hem en waarderen hem enorm. Tegenvallers horen nu eenmaal bij voetbal. Ik weet dat de coach graag iets groots had willen bereiken voor alle Marokkanen. Inchallah, komen we met hem en zijn staf sterker terug."

Lees ook: Mooi gebaar Marokkaanse supporters voor Amine Adli

Naast zijn focus op het Marokkaans elftal, hoopt Adli ook met Bayer Leverkusen de Duitse Bundesliga te winnen dit seizoen. "We zijn een van de favorieten, maar niet de absolute topfavoriet. Zelfs met een achterstand van vijf punten op Bayern München kan er nog van alles gebeuren. We moeten hard blijven werken en ik hoop dat alles goed voor ons verloopt. We gaan het zien aan het einde van het seizoen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team