Zoeken

50 Cent geeft spectaculaire show in Marrakech

10 maart 2024 - 19:00 - Cultuur

©

De Amerikaanse rapper 50 Cent heeft zaterdagavond een spetterend concert gegeven in Marrakech. De show, die plaatsvond in een hotel in de stad, werd gekenmerkt door een energieke performance van de rapper en een spectaculaire vuurwerkshow.

Het was de eerste keer dat 50 Cent, die in het echt Curtis Jackson heet, in Marokko optrad. De 48-jarige rapper, die bekend is van hits als "In Da Club" en "Candy Shop", bracht een mix van zijn oude en nieuwe nummers ten gehore. De aanwezige Marokkaanse en buitenlands fans genoten zichtbaar van de show.

Lees ook: 50 Cent opent club in Marrakech (video)

50 Cent is een van de meest succesvolle rappers aller tijden. Hij heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht en won talloze awards, waaronder een Grammy Award en dertien Billboard Music Awards. Naast zijn muziekcarrière is 50 Cent ook actief als acteur, filmproducent en ondernemer.

Lees ook: French Montana maakt einde aan conflict met 50 Cent

De show in Marrakech was onderdeel van 50 Cents wereldtournee ter promotie van zijn nieuwste album "Street King Immortal". De tournee, die in september van start ging, voert de rapper langs steden in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team