Zoeken

Zanger Ihab Amir in opspraak

26 mei 2024 - 14:00 - Cultuur

©

De reactie van de Marokkaanse zanger Ihab Amir op een bericht van een volger op Instagram, heeft voor ophef gezorgd in Marokko.

"Amen, oh God, doe het snel. (...) Ik zal niet haten, maar binnenkort, als God het wil, zal ik het podium verlaten als zanger, en ik zal de kunst niet opgeven, ik zal het blijven beoefenen, maar op een manier die God behaagt", antwoordde Amir op een aanmoediging van een volger om zich te bekeren en te stoppen met muziek.

Lees ook: Marokkaanse zanger Ihab Amir in het ziekenhuis (foto)

De zanger onthulde ook dat muziek niet zijn belangrijkste bron van inkomsten is en dat hij een ander beroep uitoefent. Tot slot uitte hij zijn ongenoegen over de grote waarde die wordt gehecht aan wat hij omschreef als "andere mensen ten koste van de kinderen van het land".

Lees ook: Saad Lamjarred, Samira Said en Ihab Amir grote winnaars Middle East Music Awards

Deze uitspraken van de zanger zorgden voor controverse. Om geruchten de kop in te drukken, riep de deelnemer aan het 11e seizoen van Star Academy Arab World op om zijn woorden niet te interpreteren en hem niet van tegenstrijdigheid te beschuldigen. Hij benadrukte dat hij "vanuit religieus oogpunt sprak". En voegde toe: "Moge God ons en jou leiden."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team