Zoeken

WK-shirt Marokko deze week onthuld

21 mei 2018 - 22:00 - Sport

©

Na de vele kritiek en een beginnend conflict met de Marokkaanse voetbalbond heeft Adidas een nieuwe WK-shirt ontworpen voor het Marokkaans elftal. Het truitje zal deze week worden onthuld.

Televisiezender Arryadia bericht dat de nieuwe trui van de Atlas Leeuwen op donderdag 24 mei in Rabat zal worden gepresenteerd.

"Het is officieel! De nationale shirt voor het WK-2018 zal op 24 mei in Rabat worden onthuld. Er zijn geen andere details bekend. Wereldbeker 2018. Het is officieel de presentatie van de nieuwe trui van het nationaal elftal op donderdag 24 mei in Rabat", bericht de zender op Twitter.

Vorige maand had het Duitse sportmerk nog voor de officiële presentatie het WK-trui te koop aangeboden in zijn winkels. De Marokkaanse fans en voormalige internationals uitten toen veel kritiek op de design van de shirt. Ook de voetbalbond reageerde kwaad en dreigde ermee het contract te verbreken voor de niet naleving van een clausule waarin staat dat de trui tijdens een persconferentie moet worden onthuld. Adidas beloofde als gevolg een nieuwe trui.

Marokko is het laatste land dat zijn shirt voor het WK in Rusland moet onthullen. Adidas heeft zolang mogelijk gewacht om een massale namaak van de shirt te vermijden. De trui zal rond 650 dirham kosten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team