Zoeken

Wegwerkzaamheden in Salé door koninklijke woede

18 februari 2021 - 12:40 - Marokko

©

Koning Mohammed VI zou boos zijn omdat een belangrijke verkeersweg in Salé in slechte staat is. Dit moet in korte tijd weer in orde worden gemaakt. De weg zal als gevolg in de komende dagen gesloten blijven voor het verkeer.

De weg van Sidi Ben Acher is afgesloten door de werkzaamheden. Volgens de krant Assabah zijn de werkzaamheden versneld nadat Mohammed VI een nachtbezoek aan het werf bracht.

De Koning maakte op 10 februari gebruik van de weg. Hij stopte bij Souk Assalihine en praatte met de bewaker daar. Hij zette daarna zijn reis voort naar de jachthaven van Salé en de wijk Bettana. Vervolgens reed hij door naar Meknes.

Kort na het bezoek van de monarch werden de weg aan beide kanten afgesloten en werden werkzaamheden gestart. Volgens Assabah zullen de werken slechts een paar dagen duren;

Eind januari meldden de lokale media al dat de werkzaamheden aan het treinstation Rabat-Ville waren stopgezet nadat Koning Mohammed VI zijn ongenoegen had geuit over de uitvoering en vooruitgang van de werken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team