Zoeken

Verontrustende verdwijning van kind in Larache

11 maart 2021 - 16:30 - Marokko

©

De gerechtelijke politie heeft een nationale opsporing gelanceerd naar een kind dat onder mysterieuze omstandigheden in de buurt van Larache is verdwenen. De 13-jarige Sofiane Lhirech is nu al meer dan een maand vermist.

Na vergeefse zoekacties in ziekenhuizen en jeugdcentra, deed Fatiha uiteindelijk aangifte van de verdwijning van haar zoon bij de politie van de stad. "Dit is niet de eerste keer dat hij van huis wegloopt. De politie is op de hoogte van eerdere misstappen die voornamelijk te wijten zijn aan zijn jonge leeftijd. Maar deze keer is het anders. Sofiane is vandaag 13 jaar oud en hij is spoorloos verdwenen," aldus de moeder.

Familieleden en buren hebben zich aangesloten bij de zoektocht. Ze speuren elke hoek van de stad af voor de jonge Sofiane, meldt Achkayen. Zijn familie vreest voor een ongeluk, vooral omdat de delinquentie is toegenomen en Larache het dagelijkse toneel is geworden van vechtpartijen en geweld, zeggen sommige buren.

De autoriteiten van de stad hebben een getuigenoproep gelanceerd om het vermiste kind terug te vinden. Een telefoonnummer is beschikbaar gesteld voor mensen die eventueel in contact zijn gekomen met Sofiane.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team