Afrika Cup 2019: Marokko verslaat Malawi met 3-0 (video)

9 september 2018 - 12:08 - Sport

©

Mooie overwinning voor het Marokkaans elftal gisterenavond in het Mohammed V stadion in Casablanca. De Atlas Leeuwen versloegen Malawi met 3-0 in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup 2019.

Bondscoach Hervé Renard mag blij zijn. Het was een mooie wedstrijd, met knappe doelpunten, een uitstekend spel en een goede samenwerking tussen de spelers.

Lang duurde het niet voor Marokko de score opende. Hakim Ziyech maakte een eerste doelpunt in de 3e minuut van het spel. Youssef En-Nesyri toonde vervolgens een mooi staaltje talent met twee doelpunten in de 41e en 76e minuut.

Noussair Marzraoui, die onlangs nog twijfelde tussen Marokko en Nederland, mocht in de laatste minuten van het spel het veld op en is dus officieel een Atlas Leeuw tot grote teleurstelling van Nederland.