Zoeken

Studentenverkrachter opgepakt in Agadir

8 maart 2014 - 21:57 - Marokko

©

In Agadir is begin deze week een serieverkrachter gearresteerd na een zoveelste slachtoffer te hebben misbruikt. De man wordt van meerdere verkrachtingen op studentes verdacht.

Maandag had de man een meisje nabij de Universiteit van Agadir met een mes bedreigd. Ze volgde hem onder dwang waarna hij haar verkrachtte en het gezicht verminkte met een scheermes.

Het slachtoffer werd door voorbijgangers in een plas bloed aangetroffen. Zij werd naar het provinciaal ziekenhuis in Agadir gebracht, waar ze nog steeds herstelt van haar verwondingen.

Dankzij de beschrijving die ze maakte van haar belager, werd de man de avond zelf nog gearresteerd. Hij wilde net de taxi nemen naar zijn geboortestad Taroudant en verzette zich niet toen hij werd aangehouden.

Andere slachtoffers van de serieverkrachter meldden zich intussen bij de politie. Tijdens zijn verhoor vertelde de man dat de studentes gemakkelijke prooien waren omdat ze onmiddellijk panikeerden en zich uit angst niet verzetten.

De 27-jarige serieverkrachter bekende alle verkrachtingen. Ruim 300 studenten hebben maandag op de campus van Agadir aan een protestactie deelgenomen tegen de slechte veiligheidssituatie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team