Zoeken

Spaanse celebrity in Marokko veroordeeld voor pedofilie

19 juli 2020 - 15:00 - Marokko

©

Félix Ramos, bekende Spaanse televisiepresentator, is donderdag in beroep tot acht jaar gevangenisstraf veroordeeld door het hof van beroep in Tanger.

De verdachte werd schuldig bevonden aan de seksuele misbruik van kinderen in een Spaans Marokkaans weeshuis. Hij werd naast zijn celstraf tot een symbolische schadevergoeding van 1 dirham veroordeeld ten voordele van de Marokkaanse mensenrechtenorganisatie AMDH.

Félix Ramos was in juni 2019 gearresteerd na een klacht van één van zijn slachtoffers, die in intussen 19 jaar is. De jongeman uit Tanger zou voor het eerst door de Spanjaard zijn misbruikt toen hij nog maar 14 jaar was. Hij zou daarna drie jaar lang zijn zijn misbruikt.

Alyaoum24 bericht dat de Spanjaard nog wordt vervolgd voor mensenhandel en de vervalsing van documenten en onderscheidingen van meerdere instellingen in Spanje en in Marokko.

Ramos is een televisiepresentator en fotograaf die nauw samenwerkte met de vereniging "Ningun niño sin techo". Hij deed zich voor als de eigenaar van een televisiezender in Marbella en werd regelmatig door Spaanse beroemdheden vergezeld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team