Zoeken

Oud-internationals Marokko spelen galawedstrijd tegen veteranen Real Madrid (update)

5 oktober 2013 - 20:50 - Sport

©

Op 4 oktober wordt er in Tanger een gala-voetbalwedstrijd gespeeld tussen Marokkaanse internationals die aan het WK-1998 hebben deelgenomen en voormalige Real Madrid-spelers.

Het evenement wordt georganiseerd op initiatief van de Vereniging van oud-spelers van Real Madrid, de Vereniging van Marokkaanse spelers (AMF) en de Marokkaanse Vereniging van ex-internationals (AMFEI).

De galawedstrijd werd aangekondigd tijdens een persconferentie van AMF-voorzitter en voormalige international Mustapha El Haddaoui. Volgens hem wordt het een echt voetbalfeest en is het een eerbetoon aan de oud-spelers van de Marokkaanse selectie.

Op de wedstrijd worden onder anderen Mustapha Hadji, Youssef Rossi, Youssef Chippo, Ahmed Bahja, Tahar Lakhlej en Abdeljalil Hadda verwacht.

Florencio Montero, voorzitter van de Vereniging van oud-spelers van Real Madrid, liet tevens weten dat Francisco Buyo, Sergio Contreras, Francisco Pavon, José Emilio Amavisca, Fernando Ruiz Hierro, Christian Karembeu en Steve McManaman aan de wedstrijd zullen deelnemen.

Update 5 oktober

Real Madrid heeft de wedstrijd vrijdagavond gewonnen met 1-0 in Tanger. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de 49e minuut door Alex Perez gescoord.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team