Zoeken

Ottman Azaitar wil UFC-kampioenschap in Marokko

14 oktober 2019 - 19:20 - Sport

©

Ottman Azaitar wil ervoor zorgen dat een MMA-kampioenschap van de Ultimate Fighting Championship (UFC) in Marokko wordt georganiseerd.

De Marokkaanse MMA-kampioen vertelde tijdens een persconferentie begin vorige week dat hij samen met zijn broer Ali Abdelaziz aan het project werkte.

Volgens Ottman heeft het UFC zijn plaats in Afrika, omdat Afrikaanse vechters hebben aangetoond dat ze heel sterk zijn en dat de nieuwe UFC-kampioenen Kamaru Usman en Israel Adesanya beiden uit Afrika komen.

De kampioen verklaarde dat "het UFC naar Afrika moet komen omdat we hebben laten zien dat we in het UFC kunnen winnen. Nu willen we dat het UFC naar Afrika komt en het welkom is in Marokko."
 
Ottman Azaitar is ervan overtuigd dat het hem samen met zijn broers zal lukken om een UFC-gala in Marokko te organiseren. "Ik heb al een gevecht gehad in Marokko, een MMA-gevecht, we hebben alles.", aldus de professionele vechter.

"Sommige mensen weten niet wat er in Marokko gebeurt, maar mijn broer Kamaru Usman en Henry Cejudo zijn net in Marokko aangekomen, ze hebben alles gezien en kunnen mijn woorden bevestigen.", concludeerde Azaitar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team