Zoeken

Neef Koning Mohammed VI mogelijk besmet met coronavirus (foto’s)

21 maart 2020 - 13:40 - Marokko

©

Moulay Hicham, neef van Koning Mohammed VI, is in quarantaine geplaatst. Hij raakte mogelijk besmet met het coronavirus.

"Ik ben twee weken geleden naar Marokko teruggekeerd om in deze moeilijke situatie bij mijn familie te zijn en vooral mijn bejaarde moeder.", schreef Moulay Hicham, die met zijn gezin in de Verenigde Staten woont, op sociale media.

De zoon van wijlen Moulay Abdallah vervolgde dat zijn broer Moulay Ismaïl momenteel in Marokko herstelt van een levensreddende chirurgische ingreep en dat hij ook bij hem wilde zijn.

Moulay Hicham maakte van de gelegenheid gebruik om zich te verontschuldigen bij zijn vrienden en familie die hem een bezoek wilden brengen na zijn aankomst in Marokko. Volgens de rode prins werd hij door het coronavirus "gedwongen om het huis van (zijn) vader voor het eerst te sluiten vanwege de medische quarantaine instructies".

"In deze moeilijke omstandigheden moeten we al onze verschillen opzij zetten, verantwoordelijkheidsgevoel tonen en bovenal strikte preventieve maatregelen en overheidsaanbevelingen respecteren, vooral die van gezondheidswerkers, voor ons vaderland.", aldus Moulay Hicham die kortgeleden de Amerikaanse nationaliteit had aangevraagd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team