Zoeken

Mounir El Hamdaoui naar Qatar

24 januari 2016 - 17:00 - Sport

©

Mounir El Hamdaoui is naar Qatar vertrokken. De Marokkaanse international onderging gisteren de medische keuring bij Umm Salal SC.

De 31-jarige aanvaller was sinds oktober terug bij AZ Alkmaar. Hij speelde al van 2007 tot 2010 voor de club, waarna hij naar Ajax vertrok. Na een moeilijke periode en heel wat onenigheden met coach Frank De Boer, vertrok Mounir El Hamdaoui naar Fiorentina en later naar Malaga.

De international was afgelopen zomer contractvrij en kreeg in oktober een tweede kans bij AZ. Met de club werd afgesproken dat hij voor een bepaalde afkoopsom in de winterstop mocht vertrekken als hij een club vond. Nu het zover is, is AZ daar helemaal niet blij mee. De aanbieding was echter te goed om te weigeren, wat AZ wel snapt.

Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ, vertelde aan het Noordhollands Dagblad dat hij er ziek van was. "Ik ben er doodziek van. Die afspraak stond en daar maakt El Hamdaoui nu gebruik van. Dus ik kan hem niks verwijten, maar ik ben er absoluut niet blij mee. Ik had er ook totaal geen rekening mee gehouden. Er is vrijdag contact opgenomen door die club. Het is heel snel gegaan. Dit was zo’n goede aanbieding dat hij hem niet kon weigeren, zei Mounir. Dat snap ik ook wel, ook gezien zijn leeftijd."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team