Zoeken

Mounir El Hamdaoui terug bij AZ Alkmaar

21 oktober 2015 - 18:00 - Sport

©

Mounir El Hamdaoui heeft dinsdag met AZ Alkmaar een contract getekend tot het einde van het seizoen. Dat laat de Nederlandse club op zijn website weten.

De Marokkaanse international trainde al enkele weken met AZ om op conditie te blijven maar bleef hopen op een contract in het buitenland. Hij kreeg echter geen aanbiedingen en besloot alsnog bij AZ Alkmaar te tekenen.

Earnest Stewart, directeur voetbalzaken bij AZ, reageerde verheugd op het besluit van El Hamdaoui. "We zijn blij dat we onze selectie hebben kunnen versterken met Mounir El Hamdaoui. De afgelopen tijd hebben we op het trainingsveld gezien dat hij nog ontzettend scherp en gretig is. Hij wil dit seizoen bij AZ laten zien wat hij nog allemaal in zijn mars heeft. Voor ons betekent zijn komst een kwaliteitsimpuls van de selectie, zowel op voetbaltechnisch gebied als op het vlak van ervaring overbrengen op onze talenten."

Mounir El Hamdaoui speelde eerder al voor AZ. Met de club scoorde hij in het seizoen 2008/09 niet minder dan 23 doelpunten. In 2010 vertrok hij naar Ajax waar het slecht liep met trainer Frank de Boer. Hij speelde vervolgens in Fiorentina en Malaga en was sinds de zomer transfervrij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team