Zoeken

Mohammedia opgeschrikt door brutale groepsverkrachting

29 april 2015 - 17:15 - Gemeenschap

©

De politie van Mohammedia heeft maandag meer informatie gegeven over de groepsverkrachting van een jonge vrouw in de stad.

Het slachtoffer en een vriendin waren op zoek naar een appartementje tegen een betaalbare prijs. Een man bood aan hen te helpen. Hij vertelde hen dat hij de eigenaar van een appartement kende die het voor een vriendenprijsje verhuurde en stelde voor de eigenaar te ontmoeten.

Een van de jonge vrouwen ging met hem mee terwijl de andere in een café zou wachten. De jonge vrouw volgde de man naar een appartement waar een vriend van de verdachte hen opwachtte. Ze werd herhaaldelijk verkracht en naakt gefotografeerd.

Dezelfde man die haar in de val had gelokt, keerde terug naar het café met de foto’s om de andere jonge vrouw te bedreigen en haar geld te vragen. Toen zij weigerde stal hij haar tas met 800 dirham en een smartphone. Hij keerde terug naar het appartement waar hij het slachtoffer opnieuw verkrachtte en haar nadien liet gaan.

Beide mannen werden intussen gearresteerd en worden vervolgd voor gijzeling, verkrachting, diefstal en bezit van gestolen goederen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team