Zoeken

Meisjes door menigte gegrepen om uitdagende kledij in Marokko (update)

19 oktober 2015 - 13:42 - Gemeenschap

©

Twee jonge vrouwen zouden onlangs vanwege hun ongepaste outfits door de menigte zijn aangevallen in Marokko. Een filmpje van het voorval werd dit weekend op internet gezet.

De jonge vrouwen zouden volgens Belgische media te uitdagend gekleed zijn geweest. Beiden droegen een strakke broek en een mouwloos topje.

Een van de twee jonge vrouwen kon wegvluchten. Haar vriendin werd door naar verluid twee veiligheidsagenten onder dwang naar een wachtzaal van waarschijnlijk een ziekenhuis gebracht. De familie van de jonge vrouw zou haar vervolgens zijn komen ophalen.

Update 19 oktober

Volgens Marokkaanse media ligt het verhaal helemaal anders. De twee jonge vrouwen zouden dronken zijn geweest en met een man uit het Midden Oosten het ziekenhuis zijn binnengelopen. Zij scholden het personeel uit, vernielden medisch apparatuur en liepen vervolgens het gebouw weer uit.

Toen de veiligheidsagenten hen probeerden tegen te houden tot de komst van de politie, verzetten de twee vrouwen zich hevig. Het filmpje werd op internet gezet met een valse tekst waarin de twee vrouwen als slachtoffers werden beschreven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team