Zoeken

Mehdi Carcela mist wedstrijd na positieve coronatest

20 november 2020 - 21:40 - Sport

©

De Marokkaanse middenvelder Mehdi Carcela legde een positieve test op het coronavirus af en moet in quarantaine. Hij zal de volgende wedstrijden van het Belgisch kampioenschap met Standard missen.

De Belgische club werd de voorbije weken geteisterd door het coronavirus. Ze hebben de spelers die de nationale selectie van hun land van oorsprong gingen verdedigen onderworpen aan screeningstests bij hun terugkeer. "De resultaten van de laatste coronatesten die woensdag zijn uitgevoerd, geven helaas aan dat Mehdi Carcela positief is. Hij zal dus niet geselecteerd kunnen worden voor de wedstrijd van zaterdag tegen Eupen.", aldus Standard op zijn site.

La Dernière Heure meldt dat de 31-jarige Carcela, die door Standard-coach Philippe Montanier geregeld op de bank wordt gezet, dit seizoen tot dusver nog maar in 11 wedstrijden in actie kwam.

Hij zal zaterdag de wedstrijd tegen Eupen missen. Ook de Europa League-match van volgende week donderdag tegen Lech Poznan dreigt Carcela te missen. Dat is slecht nieuws voor de Belgische club, die volgens dezelfde bron, dringend nood heeft aan een overwinning.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team