Zoeken

Mehdi Carcela weigert voor Anderlecht te spelen

22 oktober 2018 - 13:20 - Sport

©

Mehdi Carcela heeft een vertrek naar Anderlecht geweigerd. De Marokkaanse international voelt zich goed in Luik en wil er nog lang blijven.

In een interview met l’Avenir sprak de speler over de laatste zomerstop, toen hij even in Anderlecht werd aangekondigd. "Anderlecht heeft herhaaldelijk aandacht getoond voor mijn carrière, ook toen ik in het buitenland was. Het is altijd iets positief om de aandacht te hebben van andere clubs, het betekent dat je goed werkt. Maar ik ben bij Standard Luik. Ik ben gehecht aan deze club en aan iedereen hier.", aldus Carcela.

Aan een vertrek denkt de Atlas Leeuw niet. "Ik heb een contract van 3 jaar met Standard Luik. Ik denk dat wanneer je in het rood speelt, je niet zomaar van kleur kan veranderen. Ik wil een kampioen zijn, dit nog eens met een club meemaken. En dat gebeurt mogelijk dit jaar. We hebben alle kaarten in handen om dat te doen, het hangt van ons af... en een beetje van de tegenstander."

Sinds het begin van het seizoen speelde Carcela 20 wedstrijd waarin hij 5 keer scoorde en 7 assists maakte. In Marokko wordt verwacht dat de speler door bondscoach Hervé Renard wordt opgeroepen voor de komende wedstrijd van de Atlas Leeuwen tegen Kameroen.

Bladna.nl