Zoeken

Marrakech: man uit raam gegooid voor dosis cocaïne

7 oktober 2020 - 17:50 - Marokko

©

In Marrakech werd een man uit het raam van een appartement op de 3e verdieping gegooid. De feiten dateren van afgelopen zondag en zouden verband houden met een conflict over een dosis cocaïne.

Drie personen verzamelden zich rond een explosieve cocktail met alcohol en drugs, meldt het dagblad Assabah. Een misverstand over een dosis cocaïne maakte een einde aan deze feestelijke sfeer.

De gemoederen liepen hoog op en de drie vrienden kwamen terecht in een gevecht dat snel escaleerde naar een messengevecht, specificeert de krant. Daarop volgt een drama. Een van hen werd uit het raam van het appartement gegooid. Hij bezweek enkele minuten later aan zijn verwondingen, nog voordat de hulpdiensten ter plekke aankwamen.

Het stoffelijke overschot werd in opdracht van de procureur-generaal, naar het mortuarium gebracht en er is een onderzoek geopend om de exacte omstandigheden van de moord vast te stellen.

Het team van de gerechtelijke politie slaagde erin een eerste verdachte aan te houden. Zijn kompaan vluchtte meteen na de gebeurtenis en wordt nog gezocht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team