Zoeken

Marouane Fellaini verwikkeld in seksschandaal

25 oktober 2015 - 17:20 - Sport

©

Marouane Fellaini is verwikkeld in een seksschandaal dat door de Britse krant Daily Star aan het licht werd gebracht. De foto’s en schokkende onthullingen zijn een nieuwe klap voor de reputatie van de Belgische international.

Het schandaal werd bekendgemaakt door een voormalige kandidate van een Franse realityserie. De jonge vrouw, Eglantine, zegt door de speler te zijn benaderd en zelfs naaktfoto’s van het te hebben gekregen.

De twee ontmoetten elkaar in Engeland waar de speler haar in zijn kamer uitnodigde, wat ze weigerde. Eenmaal terug in de Verenigde Staten waar ze verbleef ontving ze naaktfoto’s van Fellaini. Hij vroeg haar daarbij om hetzelfde te doen en nodigde haar opnieuw uit. Hij beloofde haar een echte liefdesrelatie.

Eglantine besloot het te proberen en gaf haar baan en appartement in de VS op. Ze vertrok definitief naar Engeland voor Fellaini. De relatie duurde echter niet en de woedende jonge vrouw besloot de zaak in de media bekend te maken. "Ik was kwaad. Ik had alles achtergelaten, mijn baan en mijn leven in Los Angeles voor hem. Hij moest eerlijk zijn en gewoon hebben gezegd dat hij met me naar bed wilde. Hij heeft me gemanipuleerd. Nu heb ik geen baan en geen vriendje meer. Ik was dom, ik geloofde hem." Tja...

Bladna.nl