Zoeken

Marokko: man die zwangere vriendin vermoordde dankzij DNA ontmaskerd

21 november 2019 - 17:40 - Gemeenschap

©

Na maanden onderzoek heeft de politie eindelijk een verdachte kunnen arresteren voor de moord op een 38-jarige zwangere vrouw in het Marokkaanse Biougra.

Het koppel had een relatie maar was niet getrouwd. Toen de jonge vrouw zwanger raakte reageerde ze verheugd. Ze dacht dat haar vriend daardoor eindelijk met haar zou trouwen en besloot het kind te houden.

De vader, niet wetend wat te doen om van het kind af te geraken, besloot tot de dag van de bevalling te wachten om zijn macabere plannen uit te voeren.

Assabah bericht dat de man aan het slachtoffer voorstelde om haar samen met een vriend naar het ziekenhuis van Biougra te brengen. De twee hadden in werkelijkheid gepland om de zwangere vrouw te vermoorden, wat ze onderweg ook deden. Het slachtoffer werd herhaaldelijk met een metalen staaf op het hoofd geslagen. Haar lichaam werd vervolgens onder een brug op de weg tussen Taroudant en Ait Baha gedumpt.

Meerdere maanden waren nodig om de moordenaar te identificeren. Dat gebeurde uiteindelijk dankzij DNA-sporen die op het lichaam van de vrouw waren aangetroffen.

De vriend van het slachtoffer werd door de Koninklijke gendarmerie gearresteerd en gaf de moord toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team