Zoeken

Marokko: door verloofde achtergelaten Italiaanse weigert zonder hond te vertrekken

28 april 2020 - 16:00 - Marokko

©

Een Italiaanse vrouw heeft een plaatsje op de laatste repatriëringsvlucht naar Marokko geweigerd omdat ze haar hond niet mocht meenemen. Het dier heeft geen geldige reisdocumenten en kan deze vanwege de coronamaatregelen voorlopig ook niet verkrijgen.

Nicoletta Clavuot werd enkele weken geleden door haar verloofde achtergelaten. Ze had met hem een toeristisch project in Essaouira. Vanwege de sluiting van de grenzen en het luchtruim was het onmogelijk om het land op tijd te verlaten met haar zes maanden oude hond.

De jonge vrouw hekelt het gedrag van haar nu ex-verloofde die ervoor koos naar zijn familie te keren en haar alleen achter te laten. Nicoletta stelt zich niet op haar plaats te voelen in Marokko, dat ze voor het eerst bezoekt en waar de noodtoestand en de Ramadan niet echt helpen.

In een verklaring aan de Italiaanse website El Matino stelt de jonge vrouw dat ze zich ellendig voelt door de reeks tegenslagen die ze in de afgelopen weken meemaakte. Ze weet nog niet hoe ze naar Italië zal terugkeren. Van de Italiaanse diplomatieke diensten kreeg ze reeds te horen dat het voorlopig niet mogelijk zou zijn om haar hond mee te nemen.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team