Zoeken

Marokko: familie vermoordt neef voor drugsgeld

14 februari 2021 - 18:00 - Marokko

©

Meerdere leden van eenzelfde familie staan terecht voor de moord op hun neef in Kenitra. De moord zou zijn gepleegd na een uit de hand gelopen ruzie om drugsgeld.

De verdachten zijn vier zussen, hun broer en de dochter van één van de vrouwen. Zij staan terecht voor de rechtbank in Kenitra. Het lichaam van hun neef ’Jamaghi’ werd anderhalf jaar geleden op een stortplaats gevonden. Het lichaam van de 36-jarige man was in stukken gehakt. De gerechtelijke politiedienst BNPJ is toen een onderzoek gestart naar de moord.

De politie kwam op het spoor van de zes familieleden. Alle zes zijn bekenden van de politie en zouden betrokken zijn bij drugsmokkel en prostitutie. De familie hield nog een sit-in om de politie te vragen om de dader(s) zo snel mogelijk te vinden. Volgens de politie was dit om hun betrokkenheid in de zaak te verdoezelen.

Niet alleen leden van de familie werden gearresteerd, maar ook een politiecommissaris. Hij zou geld hebben ontvangen van de verdachten. Allen zijn in voorlopige hechtenis genomen.

Bladna.nl