Zoeken

Marokko: twee jaar cel voor verkrachten klasgenootje

16 januari 2020 - 19:10 - Gemeenschap

©

Een 19-jarige tiener uit Oulad Frej in de regio van El Jadida is tot twee jaar gevangenisstraf veroordeeld voor de verkrachting van een meisje uit zijn klas.

Assabah bericht dat de twee een koppel vormden en regelmatig kussend voor hun school waren gezien. De jongeman wilde echter meer. Hij bracht het slachtoffer, dat hem vertrouwde, naar een appartement in de wijk Sidi Massoud en misbruikte haar.

Het meisje vertelde aan de politie dat ze helemaal naakt was wakker geworden met de jongeman naast haar. Hij had bloed op zijn kleren. Toen ze hem verweet wat hij had gedaan beloofde hij met haar te trouwen en vertelde haar dat hij alles aan haar ouders zou vertellen als ze hem zijn gang niet liet gaan. Hij misbruikte haar daarop opnieuw.

De tiener dwong haar vervolgens om met hem naar Casablanca te vluchten. Haar vader vond haar echter terug en liet haar door een gynaecoloog onderzoeken die bevestigde dat ze geen maagd meer was.

Pas bij haar terugkeer in Oulad Frej vertelde het slachtoffer wat er was gebeurd en deed ze aangifte bij de koninklijke gendarmerie.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team