Zoeken

Marokko: man opgepakt voor misbruik 18 meisjes

17 november 2019 - 12:20 - Gemeenschap

©

Een man is afgelopen zaterdag door de koninklijke gendarmerie gearresteerd voor de ontvoering van zeker achttien tienermeisjes in verschillende steden in Marokko.

De verdachte werd in 1987 in Chiahna, een buitenwijk van Skhirat, geboren. De autoriteiten hadden meerdere nationale arrestatiebevelen tegen hem uitgevaardigd.

Volgens Assabah deed de man zich voor als een hoge verantwoordelijke. Hij reed met een gehuurde luxevoertuig nabij scholen om de aandacht te trekken van zijn slachtoffers. Hij bracht de meisjes vervolgens naar bossen in de regio’s van Benslimane, Mohammedia of Tamesna. Daar werden ze verkracht en met de dood bedreigd, waarna ze werden beroofd en in het bos achtergelaten.

Twee slachtoffers zagen de verdachte afgelopen zaterdag nabij een apotheek in Skhirat. Ze waarschuwden onmiddellijk de politie. De verdachte probeerde de agenten om te kopen, tevergeefs. Hij werd gearresteerd en in voorlopige hechtenis genomen.

Het blad geeft aan dat het onderzoek nog loopt. Achttien slachtoffers werden reeds ge√Įdentificeerd. Mogelijk stijgt dit aantal in de komende weken nog.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team