Zoeken

Ook Marokkaanse internationals mogen geen selfie vragen aan Lionel Messi

5 maart 2019 - 19:00 - Sport

©

Een wedstrijd vol voorwaarden en eisen. Om het Argentijns elftal in Marokko te krijgen voor een oefenduel eind deze maand, heeft de Marokkaanse voetbalbond op meerdere eisen moeten ingaan.

Een van de punten van de overeenkomst tussen Marokko en Argentinië is dat de Marokkaanse spelers Lionel Messi "niet te veel moeten lastigvallen op het veld". Met andere woorden, wanneer hij de bal heeft moet hij met rust worden gelaten en mag niet agressief gespeeld worden om hem de bal af te nemen.

Al Akhbar vernam tevens van een bron van de voetbalbond dat de Marokkaanse internationals na de wedstrijd geen contact mogen zoeken met Messi of hem om selfies vragen. Ook zullen de Marokkaanse autoriteiten voor de veiligheid van de Argentijnse international moeten zorgen en mag hij niet worden benaderd door Marokkaanse supporters.

Naast de miljoenen dirhams die Marokko voor de wedstrijd zal betalen, zal het koninkrijk bovendien nog een vliegtuig charteren om het Argentijns elftal naar Tanger te vervoeren...

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team